Vedete din Romania

#bani de pe card #jador #furt #card

Jador, fara cuvinte dupa ce a aflat cine i-a furat banii de pe card. „E un om pe care l-am ajutat”

La inceputul anului, Jador a dezvaluit ca a fost jefuit de o suma mare de bani din contul sau bancar. Desi era inregistrat la o banca sigura, bani au fost luati de pe contul sau fara stirea sa. Insa acum, la cateva luni distanta, cantaretul a descoperit cine este hotul care i-a furat banii si a ramas socat de adevar.

 

„Astazi vreau sa vorbesc cu voi despre ce mi s-a intamplat. Am fost furat de o suma destul de mare pentru mine, o suma pe care am acumulat-o intr-un an de zile. A fost furata din contul meu. Persoana respectiva si-a facut cumparaturi, a fost in vacante cu cardul meu. Nu stiu cum s-a intamplat treaba asta, eu am facut cumparaturi online, si probabil cineva mi-a hackcuit contul bancar. Eu credeam ca este o banca sigura, mai sunt si austrieci. Mi-am facut contul la ei acum patru ani de zile”, declara Jador cu ceva timp in urma.

Acum, Jador a dezvaluit pe retelele de socializare ca hotul este un barbat pe care l-a ajutat in trecut cu multe lucruri, inclusiv sa-si cumpere o casa. Jador a vrut sa impartaseasca acest lucru si cu urmaritorii sai de pe social media.

„Tocmai am aflat cine mi-a furat banii aia de pe card. O sa radeti, dar e un om pe care l-am ajutat sa isi ia casa, l-am ajutat in multe lucruri”, a declarat cantaretul in mediul online.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului