Vedete din Romania

#plecare din tara #detalii uimitoare #loredana groza #comunism

In ce tara voia sa se mute Loredana Groza. Detalii uimitoare despre artista

Nu este un secret faptul ca Loredana Groza se afla printre cele mai iubite si talentate artiste din Romania. Vedeta si-a construit o cariera spectaculoasa si se bucura de o gramada de fani. Ea isi bucura admiratorii cu spectacole grandioase.

 

Recent, tatal Loredanei Groza a vorbit, intr-un interviu, despre primele deplasari pe care le-a facut celebra lui fiica. Se pare ca artista chiar s-a gandit la un moment dat sa nu se mai intoarca in tara.

„Prima oara a fost, cred, in Polonia, cu Gabriel Cotabita. Apoi in Coreea de Nord, la festival. A stat o luna de zile. A fost marea ei iesire. De asemenea, la festivalul de la Dresda, pana in Revolutie, unde a luat si un premiu. A facut o impresie mare acolo. Cu ocazia asta, a ajuns si in RFG, singura. Cand s-a vazut acolo prin magazine, s-a gandit: ”Ce ar fi sa nu ma mai intorc. Dar, ce sa fac aici?”. Si a venit inapoi. Dar tot in acea perioada, a fost si in Israel. Si cand a simtit libertatea aceea, cu de toate, a venit acasa cu o valiza de bomboane. A umblat mult si as putea sa spun ca daca as fi locul ei as scrie niste carti, pentru ca are multe de spus. Are deja scrise doua carti”, a povestit Vasile Groza pentru Impact.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare