Vedete din Romania

#ramona olaru #investitii #bani

In ce obiecte nu investeste bani Ramona Olaru. Multe femei le adora

Ramona Olaru este extrem de indragita de romani, avand un umor greu de egalat. Simpatica asistenta de la Neatza cu Razvan si Dani a dezvaluit ca exista cateva obiecte in care nu investeste multi bani, chiar daca multe femei le adora.

 

Frumoasa vedeta de televiziune nu investeste bani multi in bijuterii scumpe, mai ales pentru ca nu poarta multe dintre aceste obiecte. Aceasta nu da multi bani pe pietre pretioase, cumparandu-si, mai degraba, accesorii care sunt la indemana oricui.

„Nu, nu investesc in bijuterii foarte scumpe pentru ca nici nu port foarte multe. Dupa cum se si vede nu am prea multe lucruri pe mine. Imi este foarte simplu sa port doar un inel sau doar o bratara finuta si nu dau foarte multi bani pe pietre scumpe. Adica nu dau bani pe pietre scumpe. Cumpar mai mult gablonturi daca vrei pentru ca le schimb in fiecare zi. Si atunci sa stau sa schimb pietrele pretioase in fiecare zi nu este combinatie si nici nu stau pe o gramada de bani”, a zis Ramona Olaru pentru Ego.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului