Vedete din Romania

#andreea antonescu #copil #despartire

Andreea Antonescu, veste neasteptata dupa despartirea de iubit. "Inca un copil"

Andreea Antonescu, cantareata si mama a doua copii, a anuntat recent despartirea de iubitul ei, la doar trei luni de la nasterea celui de-al doilea copil. In ciuda acestui moment dificil, Andreea isi pastreaza speranta si optimismul in ceea ce priveste viata sa personala si familiala.

 

Ea si-a exprimat dorinta de a aduce pe lume un al treilea copil in viitor si isi reaminteste mereu sa se bazeze pe propriile sale forte si sa nu depinda de nimeni altcineva. Sienna, fiica sa mai mare, locuieste cu tatal ei in SUA, iar cel de-al doilea copil a fost rezultatul unei relatii care nu a functionat, din pacate.

„Am considerat ca suntem mai bine separati. Eu mi-as mai dori inca un copil. Una peste alta, in viata asta nu te bazezi decat pe tine. Ne nastem singuri si murim singuri”, a declarat artista in cadrul podcastului lui Radu Tibulca.

„Noi ne-am dorit foarte mult copilul. E un copil iubit si dorit. Nu a fost o intamplare sau o greseala. Pur si simplu ne-am dat seama ca ne este mai bine separate decat impreuna. Traim intr-o perioada in care un copil nu trebuie sa mai creasca neaparat intr-o familie. Se poate si asa, si am considerat ca e mai bine sa ramanem fericiti separati, dar sa avem grija de fetita pentru ca ea este centrul universului nostru. Simplu. Nepotrivire de caracter. Stiu, suna cliseic, dar chiar asa este”, a mai spus cantareata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare