Pentru ea

# idei tinute toamna #subton piele cald #tinute de toamna #toamna #moda

Ai subtonul pielii cald? Cum sa te imbraci in aceasta toamna pentru a fi in pas cu moda

Sa-ti dai seama ce sa porti poate fi uneori o bataie de cap. Cu toate acestea, ar fi bine sa luam in considerare folosirea tonusului pielii ca un ghid pentru ceea ce ar fi cel mai complementar pentru noi. Tonurile de piele pot fi impartite in patru categorii diferite, adesea comparate cu tonurile de culoare ale anotimpurilor mediului inconjurator: iarna, primavara, vara si toamna. Tonurile reci ale pielii se incadreaza, de obicei, la vara si iarna, in timp ce tonurile calde se incadreaza la toamna sau primavara.

 

Ce este un ton cald al pielii?

Un ton cald al pielii, denumit uneori ton de toamna, este atunci cand pielea are nuante aurii. Chiar daca este posibil sa mai avem inca indicii de culoare albastra sau roz in tenul nostru, aspectul cald este probabil mai dominant. De obicei, un ton cald al pielii este insotit de un par care este mai inchis la culoare decat castaniu mediu si de culoarea ochilor, care este de la maro inchis pana la tonuri deschise ca alunele sau verzi. Tonurile de piele de toamna sunt de obicei impartite in trei categorii: cald (adevarat), moale si profund.

Cele mai bune perechi de culori pentru tonuri calde

Fidela numelui sau de sezon, o nuanta de piele de toamna este cel mai bine insotita de acele nuante pamantii pe care toata lumea le iubeste toamna. Pe masura ce sezonul se transforma in toamna, ne gandim la ceea ce vedem de obicei in aceasta perioada. Frunzele se coloreaza de la galben la portocaliu si vedem multe patch-uri de dovleac peste tot pe unde mergem.

Tendintele de moda care vor cuceri complet finalul anului 2022

Pe masura ce depasim incet, dar sigur, epoca sedintelor pe Zoom si a sederii in pantaloni de trening toata ziua, credem ca putem spune ca suntem cu totii pregatiti pentru o schimbare. Faptul ca, in sfarsit, munca, scoala si interactiunile de zi cu zi se desfasoara in persoana este ceva de sarbatorit, asa ca 2022 este despre tranzitie, incercarea de lucruri noi si indrazneala - mai ales cand vine vorba de moda. Fie ca alergi direct de la birou la cina intr-un blazer supradimensionat, fie ca te plimbi pe strada in niste franjuri, tendintele pe care le vei vedea peste tot la finalul anului 2022 sunt jucause, distractive si practice.

Paltoanele pufoase iti vor tine de cald si in acelasi timp vor arata sic

Poti sa arati dragut si sa stai la caldura toata iarna datorita acestei tendinte. Desi isi au originea in anii 1930, paltoanele puffer sunt inca la moda. Vox explica faptul ca longevitatea domniei paltonului puffer poate fi atribuita "ciclului relativ lent al modei de imbracaminte exterioara" si pur si simplu pentru ca paltoanele puffer fac o treaba foarte buna in ceea ce ar trebui sa faca un palton: Sa va tina de cald!

Sacou supradimensionat sau un costum de la intalnirile de lucru la o iesire in oras

Exista atat de multe moduri de a purta aceste piese versatile - poti asorta blazerul cu optiunea traditionala (pantaloni), sau poti sa schimbi si sa mergi cu pantaloni scurti, o rochie sau chiar o fusta. Potrivit Vogue, costumele cu fusta mini au avut un mare impact pe podiumurile de prezentare in septembrie anul trecut, designeri precum Christian Dior, Michael Kors, Versace si multi altii debutand seturi adorabile de asortare.

Culori indraznete si luminoase pentru a sarbatori noul an

Ce mod mai bun de a sarbatori redeschiderea lumii dupa aproape doi ani de intalniri Zoom decat purtand culori vii si indraznete? De la influenceri precum Emma Chamberlain si Yolande Macon, la icoane ale modei precum fostul redactor-sef al Marie Claire, Aya Kanai, si designerul Erin Robertson, se pare ca toata lumea iese din casa in nuante stralucitoare, de la albastru electric la rosu aprins.

FOTO: freepik.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare