Sarcina

#nancy hauck #insarcinata cu propriul nepot #femeie insarcinata cu copilul propriului fiu #femeie insarcinata #sarcina

O femeie este insarcinata cu copilul propriului fiu. Cum este posibil acest lucru

O femeie in varsta de 56 de ani este insarcinata cu copilul propriului ei fiu. Femeia a luat decizia de a fi mama surogat pentru propriul fiu, deoarece sotia acestuia nu poate avea copii.

Nancy Hauck, din St, George, Utah, a decis sa fie mama surogat pentru fiul ei, Jeff Hauck, in varsta de 32 de ani, si sotia sa Cambria, in varsta de 30 de ani.

Este insarcinata cu copilul propriului fiu

Cambria a suferit o histerectomie (indepartare chirurgicala a uterului) in urma problemelor de sanatate pe care le-a avut. Acest lucru o impiedica pe femeie sa aiba proprii copiii.

Deoarece atat ea cat si sotul acesteia isi doreau foarte mult sa devina parinti, Nancy, mama lui Jeff le-a propus sa fie mama surogat pentru copilul acestora.

Nancy s-a oferit sa faca acest lucru pentru cuplul de tineri, fara sa stie daca este posibil, la varsta ei. Cu toate acestea, embrionul a fost tranferat cu succes, iar sarcina a decurs normal pana la aceasta data. Nancy urmeaza sa-si nasca propriul nepot in luna noiembrie.

“Nu mi-am imaginat niciodata ca voi fi insarcinata la 56 de ani sau ca poate fi posibil, dar este cel mai frumos lucru.”, a declarat Nancy pentru dailynews.com.

Cuplul si-a dorit foarte mult sa aiba copii. Timp de 6 ani s-au chinuit cu tratamente si fertilizari in vitro. In cele din urma Cambria a ramas incercinata cu gemeni – Vere si Ayva, in varsta de 3 ani. Apoi. Cambria a ramas din nou insarcinata, tot cu gemeni, Diseal si Luka, acum in varsta de 11 luni. Nasterea acestora a fost insa una traumatizanta, iar femeia a suferit complicatii, medicii fiind nevoiti sa-i indeparteze uterul.  

Acum, cei doi asteapta cel de-al cincilea copil, datorita lui Nancy. 

FOTO: facebook.com/nancy.hauck.794

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele