Dieta si nutritie

#cum a slabit alessandra #alessandra #slabit

Alessandra, colega de scena si prietena lui Theo Rose, reusita senzationala. A slabit 27 de kilograme

Alessandra si Theo Rose fac o echipa senzationala pe scena. Cele doua impartasesc si o frumoasa prietenie. De curand, artista a decis sa recurga la operatia de micsorare a stomacului si a reusit sa slabeasca 27 de kilograme, aratand spectaculos. Totusi, ea nu vrea sa se opreasca aici si isi doreste sa mai dea jos inca 3 kilograme pentru a ajunge la silueta visata.

 

„De cand am vorbit ultima data cu voi am mai slabit un kilogram si jumatate. Deci, 28,5 kilograme. Abia astept sa ajung la minus 30 de kilograme, dar cred ca o sa mai dureze un pic, pentru ca acum nu mai dau kilogramele atat de repede. Adica dau cam un kilogram si jumatate pe saptamana. E si normal.”, a spus Alessandra, pe Instagram, potrivit Viva!.

De asemenea, Alessandra ii tine la curent pe fanii din mediul online cu privire la schimbarile din viata sa. Artista a dezvaluit ca dulciurile nu mai fac parte din alimentele sale preferate.

„Mi se pare ca nu am. Mi se pare ca am pofte in momentul in care mi-e foame si corpul incearca sa imi spuna ca ar cam fi timpul sa mananc, pentru ca eu sunt foarte neglijenta si am un program aiurea rau de tot si nu imi iau mesele la orele la care ar trebui sa le iau. Imi iau mesele, dar mult mai decalate.”, a adaugat ea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare